Kemon KIDDING – linija za djecu

NOVA LINIJA ZA DJECU S FORMULAMA DO
93% PRIRODNOG PODRIJETLA

Prirodni ključni sastojci

Među umbrijskim brdima stvoren je Kemon Open Lab: laboratorij na otvorenom za ispitivanje ljekovitih biljaka.
Tijekom godina odabrane su četiri biljke zbog svojih umirujucih i omekšavajucih svojstava: divizma, smilje, lan i žuta kamilica.
Iz patentirane mješavine njihovih ekstrakata proizlazi Velian Complex: kljucni sastojak proizvoda Kidding, koji uz ucinkovitost proizvoda pruža važno antioksidantno, ublažavajuce, umirujuce e zaštitno djelovanje.

ZA POTREBE NAJMLAĐIH

Dječja koža i kosa posebno su osjetljive i trebaju se njegovati posebnim proizvodima.

Zbog toga je razvijena linija Kidding: proizvodi za tijelo i kosu za djecu od treće godine s biološkim aktivnim sastojcima i do 93% prirodnih sastojaka. Miris proizvoda Kidding, slatkih voćnih nota, bez 26 alergena je, koji najčešće uzrokuju preosjetljivost, i zato idealan za kožu najmlađih.

Svi proizvodi u liniji testirani su na osjetljivoj koži.

Kidding Shampoo H&B

Blagi šampon za tijelo i kosu s tolerabilnošću testiranom na osjetljivoj koži. Ova formula, koja ne nadražuje oči, razvijena je posebno za djecu stariju od tri godine.

93% SASTOJAKA PRIRODNOG PODRIJETLA

Kidding Districante Spray

Sprej za raščešljavanje kose bez ispiranja, formuliran je posebno za kosu djece starije od tri godine. Pomaže da kosu raščešljate veoma nježno i u slučaju duge kose.

92% SASTOJAKA PRIRODNOG PODRIJETLA

Kidding Gum

Vosak posebno formuliran za kosu djece starije od tri godine. Nudi srednju čvrstinu s prirodnim učinkom. Idealan za oslobađanje vaše mašte i bezbroj mogućnosti stiliziranja kose.

53% SASTOJAKA PRIRODNOG PODRIJETLA