AROMATIC BODY

Posted: 15 rujna, 2020 By: Comment: 0

CILJEVI TRETMANA

Aromatic body tretman mršavljenja vidljivo smanjuje izgled narančine kože, oslobađa kožu od toksina i učinkovito drenira suvišnu vodu iz tijela.

KLJUČNI AKTIVNI SASTOJCI

Dragocjeni aktivni sastojci koji se dodaju tijekom tretmana direktno utječu na kreiranje vitke linije:

Detoksizirajuće anticelulitno ulje stimulira sagorijevanje masnoća zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli koja sadrži eterična ulja čempresa, lipokinaze i ekstrakt zelenog čaja. Drenažno djelovanje ovog ulja daje osjećaj lakoće i ugode.
Glina je organski mineral bogat elementima u tragovima i mineralima. Potiče metabolizam kože, remineralizira je, zateže i energizira.

REZULTATI

Ručna masaža i mirisi eteričnih ulja opuštaju i djeluju na mršavljenje. Terapeut će Vam na početku i kraju tretmana ponuditi mjerenje bedara i struka i time omogućiti da vidite izvanredne rezultate mršavljenja postignute nakon prvog tretmana.

TAJNE TRETMANA

Kombinacija stručne tehnike terapeuta i dubinskog djelovanja proizvoda za mršavljenje omogućuju učinkovite rezultate.

PILING FAZA

Eliminira mrtve stanice i stimulira proizvodnju novih čime pomlađuje izgled kože.

ANTICELULITNA MASAŽA

Pogodna je za svako područje tijela. Za smanjenje masnih naslaga i celulita koristi se djelotvorno detoksikacijsko anticelulitno ulje.

DRENAŽNA SAUNAMASKA

Ova maska dovršava tretman uklanjanjem viška vode koja dodatno naglašava celulit. Učinak saune djeluje na preoblikovanje tijela i smanjenje vode što pomaže u postizanju vitke linije. Osim toga, fizičko djelovanje saunamaske ima trenutačni učinak zatezanja kože

SAVJET TERAPEUTA

Kako bi se poboljšalo i produljilo djelovanje Aromatic tretmana mršavljenja, trebalo bi ih popratiti zdravom prehranom i redovitom tjelovježbom.

Preporuča se tri tretmana tjedno, četiri tjedna.

TRAJANJE TRETMANA

Aromatic tretman mršavljenja traje 60 minuta.

PRODUŽITE REZULTATE TRETMANA

Uključite u brigu o Vašem tijelu i vrhunsku kozmetiku koju možete koristiti u Vašem domu, a koja će pojačati rezultate tretmana i zbog koje će učinci tretmana trajati duže:

Minceur Rapide: Brzo djeluje na celulit – smanjuje vodeni i adipozni celulit, pomaže u izlučivanju toksina, sagorijeva masnoću i preoblikuje figuru.

Minceur Chrono Logic: Zateže i zaglađuje kožu, djeluje na mršavljenje i oblikovanje, smanjuje izgled narančine kore.