DETOXYGENE

Posted: 15 rujna, 2020 By: Comment: 0

CILJEVI TRETMANA

U samo sat vremena, Detoxygene tretman reoksigenira kožu i odstranjuje iz nje toksine i zagađenja. Oporavljena, čista koža ponovno diše i sjaji zdravim sjajem.

KLJUČNI AKTIVNI SASTOJCI

Papaja ekstrakt i celuloza: Odstranjuju mrtve stanice kože, zaglađuju i rafiniraju njezinu teksturu.
EDTA: Formira kelate s metalima kako bi ih odstranila iz kože.
Zelena glina: apsorbira toksine i nečistoće.
Actinergie: Povećava unos kisika u stanice.
ATP: Osigurava energiju potrebnu za pravilno funkcioniranje stanica.
Purisoft: Pomaže u uklanjanju štetnih mikročestica i sprječava njihovo prodiranje u kožu.
Dermaline: Hidratizira i zaglađuje prve znakove bora i linija.

REZULTATI

Odmah nakon tretmana koža je blistava, a ten prozračan i svijetao. Koža diše.

TAJNE TRETMANA

Eksfolijacija – dvostruka enzimska i mehanička eksfolijacija eliminira mrtve stanice kože pune toksina te zaglađuje i rafinira kožu.

Detoksirajuća maska djeluje poput magneta za zagađivače i skuplja te uklanja čestice onečišćenja kako bi se koža detoksicirala. Kemijska supstanca poznata kao EDTA tvori helat s metalima omogućujući njihovo uklanjanje, a zelena glina apsorbira toksine i nečistoće.

Reoksigenirajuća masaža djeluje na potpunu reoksigenaciju kože – dolazi do jačanja njezine mikrocirkulacije, a aktivni sastojci iz seruma za masažu unose se duboko u kožu. Actinergie iz seruma za masažu povećava unos kisika u stanice čime se potiče stanični metabolizam, ATP stanicama pruža energiju potrebnu za njihovo pravilno funkcioniranje, Purisfot tvori detoksikacijsku barijeru koja kožu štiti od zagađivača, a dermalin vlaži kožu i poboljšava njezinu zategnutost.

SAVJET TERAPEUTA

Detoxygene tretman namijenjen je ženama svih godišta koje žele blistavu, prozračnu kožu.

Tretman se preporuča napraviti nekoliko puta godišnje kako bi se detoksicirala koža – kad god se pojavi potreba (jače zagađenje zraka, stres, intenzivan umor, sezonske promjene, nakon godišnjeg odmora…). Idealan je i kao priprema kože za druge tretmane lica.

TRAJANJE TRETMANA

Age Summum tretman traje 50 minuta.

PRODUŽITE REZULTATE TRETMANA

Uključite u brigu o Vašem licu i vrhunsku kozmetiku koju možete koristiti u Vašem domu, a koja će pojačati rezultate tretmana i zbog koje će učinci tretmana trajati duže:

Bioxygene pjena: Savršeno čisti i uklanja šminku, pomaže potaknuti oksigenaciju stanica za lijepu, blistavu kožu – pogodna za sve tipove kože.

Bioxygene krema: Otkriva zdravi sjaj stimuliranjem stanične oksigenacije, pomaže koži u zaštiti od zagađenja i štetnih učinaka okoliša, koži pruža dugotrajnu vlagu.

Bioxygene serum: Koži pomaže u zaštiti od zagađenja i štetnih učinaka okoliša, oživljava i vitalizira kožu, otkriva zdravi sjaj stimuliranjem stanične oksigenacije.

Beaute Neuve krema: Osvježava izgled, zaglađuje i poboljšava teksturu kože i otkriva njezin zdravi sjaj.

Matizone krema: Krema koja upija sjaj, matira kožu, hidrira je i daje joj vitalnost.

Night Logic krema: Noćna krema koja smanjuje stres kože, oksigenira je i oporavlja za svježi, odmoran izgled ujutro.

Masque Dynamisant: Obnavlja sjaj, revitalizira, izglađuje i hidratizira kožu.

Mini-Lift Eclat Beaute: Brzi tretman ljepote za vraćanje blistavog tena – produžuje vrijeme trajanja šminke, trenutačno zaglađuje i zateže kožu.